✨✨Begone 2021, let's move to 2022

Taky balancujeme – letos se toho událo opravdu hodně, a že se čas hodně roztříštil, máme v tom trochu galimatyáš. Od izolace přes Lynchianské obrazy mluvícího boxu v televizi, náš výlet do Turína až po vzkříšení Matrixu. Pro náš festival bylo však nejdůležitější, že se letos po loňské online verzi mohl uskutečnit ve své plné formě v Kino Art a jsme za to neskonale vděční!

Prožít BRNO16 v prostorách kina a vidět výsledky celoroční práce pro nás bylo vskutku ozdravné, a přiznáme se, i hodně emotivní. Děkujeme všem filmařům, kteří se účastní naší soutěže, a Vám za přízeň a lásku ke krátkému filmu! Krátký film ji potřebuje jako sůl a naše přání do nového roku je, abychom se sešli na 63. ročníku, viděli známé i nové tváře a nálož současné audiovizuální tvorby.
Hodně štěstí, zdraví❕ a filmových zážitků v novém roce! Zas 200 dní nám James Webbův teleskop možná ukáže vznik vesmíru, ale za 285 dní se uskuteční stejně senzační věc – 63. BRNO16! Těšíme se na Vás v roce 2022 a děkujeme, že jste s námi,

Váš tým BRNO16 ✨✨

Other news